Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2021/PSZ11744

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „Humán colon adenocarcinoma sejtek totál RNS izolálása, a transzkriptumok sekély szekvenálása és bioinformatikai analízise”
Ajánlat sorszáma: SZTE/2021/PSZ11744

Ajánlattételi határidő: 2021. augusztus 16 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2021. 12. 31.

A beszerzés rövid ismertetője:

Letölthető állományok:
MŰSZAKI TARTALOM_mod_0810.docx
FELOLVASÓLAP_v2 kt.docx


További információk:

SZTE SZAKK ÁOK Orvosi Mikrobiológiai Intézet Oktatói Kutatói Centrum részére (6720 Szeged, Dóm tér 10.) humán colon adenocarcinoma sejtek totál RNS izolálása, a transzkriptumok sekély szekvenálása és bioinformatikai analízise

  • mellékelt műszaki specifikáció szerint

A szekvenálási szolgáltatás tartalma:

 

  • Mintánként 10 000 colon adenocarcinoma sejt különböző mátrixokból történő totál RNS extrakciójának módszerfejlesztését követően 18 db transzkriptom profil szekvenálása Illumina platformokon és a bioinformatikai analízisek elvégzése.

 

Teljesítés helye:

SZTE SZAKK ÁOK Orvosi Mikrobiológiai Intézet

(Oktatói Kutatói Centrum)

(6720 Szeged, Dóm tér 10.)


Mennyiségi adat:

  • 18 minta

 

Pályázat címe, megnevezése:

 

A projekt száma:

GINOP-2-3-2-15-2016-00038

A projekt címe, megnevezése:

Intelligens fémvegyületek


témaszám: 0U032 2402


Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ellenszolgáltatás összegét a mellékelt „Felolvasólap” beárazásával kérjük megadni.

 

Ajánlatkérő az humán colon adenocarcinoma sejtek totál RNS izolálása, a transzkriptumok sekély szekvenálása és bioinformatikai analízise tárgyú szolgáltatásra mindösszesen bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.

 

Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt, annak fedezetet kell nyújtania minden költségre.


Számlázási cím: Szegedi Tudományegyetem

6720 Szeged, Dugonics tér 13.


Szállítási helye, és számlaküldés helye:

SZTE SZAKK ÁOK Orvosi Mikrobiológiai Intézet

(Oktatói Kutatói Centrum)

(6720 Szeged, Dóm tér 10.)


Fizetési mód: Vállalkozó a szolgáltatás díjáról teljesítésigazolást követően 1 db számlát nyújthat be, melyeket a SZTE, a számla kézhezvételétől számított 30 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít.

 

Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes

kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Vigyikánné Váradi Anikó, laboratóriumi asszisztens SZTE ÁOK Orvosi Mikrobiológiai és Immunbiológiai Intézet, tel: +36 (62) 342-843, +36 (62) 544-000/2843, +36 (62) 342-846, +36 (62) 544-000/2846

email: vigyikanne.aniko@med.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Delta Bio 2000 Kft.
Nyertes ajánlati ár: 1 494 000,-Ft+ÁFA