Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2021/PSZ11385

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE TTIK Mikrobiológiai Tanszék részére (6726 Szeged, Közép fasor 52.) „szekvenálási szolgáltatás/Shotgun metagenom szekvenálás 24 mintára.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2021/PSZ11385

Ajánlattételi határidő: 2021. március 24 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: szerződés aláírásától számított 30 naptári napon belül

A beszerzés rövid ismertetője:

Letölthető állományok:
FELOLVASÓLAP_v1.docx


További információk:

SZTE TTIK Mikrobiológiai Tanszék részére (6726 Szeged, Közép fasor 52.) „szekvenálási szolgáltatás/Shotgun metagenom szekvenálás 24 mintára.

 

A szekvenálási szolgáltatás tartalma:


Shotgun metagenom szekvenálás 24 mintára

- metagenom DNS izolálása

- új generációs shotgun metagenom szekvenálás Illumina NextSeq készülékkel 24 mintára

- minimum elvárás: mintánként 5 Millió klaszter (10 millió leolvasás)

- DNS minőségellenőrzés Agilent Tapestation készülékkel

- bioinformatikai analízis (taxonómia és metabolikus potenciál)Mennyiségi adat: Shotgun metagenom szekvenálás 24 mintáraBírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás a fent megnevezett feladatok ellátására.

 

Az ellenszolgáltatás összegét a felolvasólap (1. sz. Melléklet) kitöltésével kérjük megadni:

 

Ajánlatkérő a 24 mintára megadott mindösszesen bruttó árakat fogja értékelni.

 

Nettó és bruttó egységárat, valamint a 24db mintára vonatkozó összes nettó és bruttó árat kérjük feltüntetni az ajánlatban.

Szerződéses időszak alatt a szekvenálás keretmennyiség: tervezetten 24 db

Ajánlattevő fenntartja a jogát, hogy a megadott keretmennyiségtől (tervezetten 24 db szekvenálás) eltérjen.


Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt, az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania minden a szolgáltatással kapcsolatosan felmerülő költségre.Számlázási cím: Szegedi Tudományegyetem

6720 Szeged, Dugonics tér 13.

 

Fizetési mód: A szolgáltatás díja átutalással, egy összegben kerül kifizetésre a számla kézhezvételétől számított 60 napon belüli fizetési határidővel, banki átutalással, az Intézet által igazolt teljesítést követően.

 

 

Szállítási, és számlaküldési cím:

SZTE TTIK Mikrobiológiai Tanszék

(6726 Szeged, Közép fasor 52.)


Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes

kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Nyilasi Ildikó dr., tudományos munkatárs SZTE TTIK Biológia Intézet Mikrobiológiai Tanszék, tel: +36 (62) 544-517, +36 (62) 544-000/4517, +36 (62) 544-005, +36 (62) 544-000/4005

email: nyilasi.ildiko@szte.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Seqomics Biotechnológia Kft.
Nyertes ajánlati ár: 1 200 000,-Ft+ÁFA