Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2019/PSZ10087

Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „Freshmen’s Party – Elsőéves külföldi orvostanhallgatók ismerkedési estje” rendezvény helyszínének, és egyéb a rendezvényhez kapcsolódó szolgáltatások biztosítása
Ajánlat sorszáma: SZTE/2019/PSZ10087

Ajánlattételi határidő: 2019. augusztus 29 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2019. szeptember 6., 20.00 órától – 2019. szeptember 7. 5:00 óráig

A beszerzés rövid ismertetője:

Letölthető állományok:
Specifikáció_ÁOK ISUS Freshmens Party 2019.docx

A beszerzés rövid ismertetése:

 

Tárgy: „Freshmen’s Party – Elsőéves külföldi orvostanhallgatók ismerkedési estje” rendezvény helyszínének, és egyéb a rendezvényhez kapcsolódó szolgáltatások biztosítása

 

Időpont: 2019. szeptember 6., 20.00 órától – 2019. szeptember 7. 5:00 óráig

Helyszín: Szeged

Létszám: tervezetten 550 fő

Tárgy: „Freshmen’s Party – Elsőéves külföldi orvostanhallgatók ismerkedési estje” rendezvény helyszínének, és egyéb a rendezvényhez kapcsolódó szolgáltatások biztosítása

Alkalmassági feltételek:

 • A helyszín a Tisza partján, Szeged központjától/belvárosától legfeljebb 1,5 km távolságra helyezkedjen el.
 • 550 fő részére
 • terem biztosítása (fele-fele arányban álló- és ülőhelyekkel, további szabadtéri terasz biztosítása)
 • érkezéskor karszalag biztosítása, amely a rendezvényre való belépésre és az este folyamán 1 db Mojito koktél elfogyasztására jogosít
  • Az est első felében háttérzene, a második felében hangulatfények és élő buli zene (DJ) biztosítása.
  • Vállalkozónak a rendezvény ideje alatt biztonsági személyzetet kell biztosítania.
 • Vállalkozónak a rendezvény ideje alatt kiszolgáló személyzetet kell biztosítania.
 • A rendezvény éjfélig zártkörű kell legyen, éjféltől külsős személyeknek is szabad a belépés.
 • Az ajánlati ár foglalja magába az összes felmerülő költséget (terembérlet, beléptetés, DJ, fénytechnika, biztonsági személyzet, szervizdíj, stb.).

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ellenszolgáltatás összegét a helyszín és egyéb a rendezvényhez kapcsolódó szolgáltatások díjára, mindösszesen nettó Ft + Áfa összegben kérjük megadni, megjelölve százalékos formában az Áfa tartalmat is.

Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.

Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt, annak fedezetet kell nyújtania minden a helyszín és egyéb a rendezvényhez kapcsolódó szolgáltatások biztosításával kapcsolatban felmerülő költségre is.

 

Fizetési feltételek: Vállalkozó a helyszín és egyéb a rendezvényhez kapcsolódó szolgáltatások díjáról teljesítésigazolást követően 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE, a számla kézhezvételétől számított 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít.”

 

Számlázási cím:

Szegedi Tudományegyetem

6720 Szeged, Dugonics tér 13.


Szállítási és Számlaküldési cím

SZTE ÁOK Dékáni Hivatal

(6725 Szeged, Tisza Lajos krt. 109.)

 

Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Szűcs-Tettinger Kornélia, külügyi, hallgatói pályázati főelőadó SZTE ÁOK Dékáni Hivatal, tel: +36 (62) 545-016, +36 (62) 544-000/5016

email: szucs-tettinger.kornelia@med.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Program Kft.
Nyertes ajánlati ár: 550 000,-Ft+ÁFA