Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2018/PSZ08936

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Gépjármű átalakítása
Ajánlat sorszáma: SZTE/2018/PSZ08936

Ajánlattételi határidő: 2018. május 30 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: szerződéskötéstől számított 60 napon belül

A beszerzés rövid ismertetője:


A 2/2015. (IV.16.) sz. rektori-kancellári együttes utasítás alapján a jelen eljárásban – bruttó 1 millió Ft feletti értékű - érvényes szerződés csak az SZTE Gazdasági Szervezet Főigazgatójának jóváhagyásával köthető. Erre tekintettel tájékoztatjuk az ajánlattevőket, hogy jelen eljárásban Ajánlatkérő csak a főigazgatói jóváhagyás megtörténtét követően hirdet eredményt. Ajánlatkérő a főigazgatói jóváhagyás elmaradása esetén az eljárást eredménytelenné nyilvánítja.

 Gépjármű átalakítása

A lent jelölt járművet az élő állatok belföldi szállításának állat-egészségügyi szabályairól szóló 87/2012.(VIII.27.) VM rendelet 5§ (3) bekezdésére hivatkozva az állatszállítást az állategészségügyi és állatjóléti szabályokat betartva átalakíttatni, engedélyeztetni és a műszaki vizsgáztatását. A vállalkozónak úgy kell rendelkezésre bocsájtani a gépjárművet, hogy az azonnal el tudja látni a feladatát.

Ennek értelmében állatokat csak erre a célra engedélyezett idegen- és veszélyforrást jelentő anyagtól mentes, tiszta, hűthető-fűthető (állófűtés) műszakilag megfelelő állapotú szállítóeszközön, jelen esetben gépkocsin szabad szállítani, a vonatkozó állatjóléti szabályok betartása mellett.

 Átalakításra váró gépjármű paraméterei:

Évjárat: 2005.

Gyártmány, típus: Ford Transit 2.0 TD

Hengerűrtartalom: 1998 CM3

Együttes tömeg: 300Kg

Saját tömeg: 1675 Kg

Rövid és nem magasított teherautó

 

Érvényes árajánlat leadásának feltétele a feladat kapcsolattartójával történő személyes egyeztetés.

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ajánlatot az alábbi táblázat kitöltésével kérjük megadni:

 

 

Ajánlati ár

(nettó Ft)

Ajánlati ár

(bruttó Ft)

 

Gépjármű átalakítása

 

 

 

 

Ajánlatkérő a megadott bruttó díjakat fogja értékelni a bírálat során.

Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt, az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania minden a szolgáltatással kapcsolatosan felmerülő költségre.

 

Fizetési feltételek: A szolgáltatás díja átutalással, egy összegben kerül kifizetésre a számla kézhezvételétől számított 60 napos fizetési határidővel, a SZTE MI Védelmi és Szállítási Iroda által igazolt teljesítést követően.

 

Számlázási cím: Szegedi Tudományegyetem

6720 Szeged, Dugonics tér 13.

 

Számlaküldési cím:

SZTE MI Védelmi és Szállítási Iroda

6722 Szeged, Szentháromság u. 34.

 

Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Fliber Csaba, irodavezető-helyettes SZTE MI Védelmi és Szállítási Iroda, tel: +36 (62) 544-327, +36 (62) 544-000/4327

email: fliber.csaba@gmf.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Bekram C Kft.
Nyertes ajánlati ár: 2 196 850,-Ft+ÁFA