Szerezzen OKJ-s képzettséget a Gyógyszerésztudományi Karon!

A nagy múlttal rendelkező SZTE Gyógyszerésztudományi Kar 2018. évben is elindítja OKJ-s gyógyszerkiadó szakasszisztens képzését.

A Gyógyszerésztudományi Kar legfőbb védjegye, hogy magasan képzett és szakmailag elismert oktatókkal, minőségi és gyakorlatorientált tudást nyújt a hallgatók számára, amely a jelenlegi munkaerőpiacon segíti a sikeres elhelyezkedést, jó érvényesülési és anyagi lehetőségekkel párosulva.


Gyógyszerkiadó szakasszisztens

OKJ száma: 55 720 02

Nyilvántartásba vételi szám: E-000447/2014/A030


A szakképesítés-ráépülés munkaterületének rövid leírása:

A gyógyszerkiadó szakasszisztens gyógyszerész jelenlétében, önállóan látja el a vényköteles és a vénynélküli gyógyszerek, gyógynövények, gyógyhatású készítmények és az egyéb, gyógyszertárban kiadható termékek kiadását, valamint ezzel kapcsolatos betegtájékoztatást, tanácsadást végez.

A szakképesítés-ráépüléssel rendelkező képes:

- expediálásban részt venni;

- önállóan végezni a gyógyszerellátással, gazdálkodással kapcsolatos egyes tevékenységeket.


Időtartama: 2 félév


A képzés modulja:

- Gyógyszerkiadással kapcsolatos komplex tevékenységek


Óraszám: 1100 óra (550 óra elmélet + 550 óra gyakorlat)

Az elméleti képzéseink pénteki és szombati napokon folynak. A gyakorlati képzést a jelölt által választott gyógyszertárban kell letölteni.


A programba való bekapcsolódás feltételei:

- érettségi végzettség

- szakmai végzettség: gyógyszertári asszisztens szakképesítés (OKJ 54 720 03,

OKJ 55 720 03, OKJ 52 5052 01, OKJ 52 720 01 0010 52 03)

- egészségügyi alkalmasság

- 2 év gyógyszertári területen gyógyszertári asszisztensként eltöltött szakmai gyakorlat


Tervezett indulás: 2018. február


Tandíj: 190.000 Ft / félév + 50.000 Ft szakmai vizsgadíj


Amennyiben felkeltette érdeklődését képzésünk vagy bővebb információt szeretne kapni, úgy az alábbi telefonszámon vagy e-mailen keresztül várjuk szíves megkeresését!

Telefonszám: +36 62 544 921

Email: office.clph@pharm.u-szeged.hu

Kapcsolattartó: Dr. Doró Péter


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták


Honti_Szilard_felveteliHonti Szilárd - JGYPK, testnevelő-edző

Világéletemben sportoltam, ezért fontos volt számomra, hogy segíthessem a diákokat már fiatal korukban az egészségesebb életmód felé orientálni. Ehhez nagyon komoly támogatást nyújtanak a szakmailag felkészült tanárok és a sokrétű képzés, hiszen a tanulmányok alatt minden sportba betekintést kapok. Mindenki, aki szereti a sportot és valóban ezzel akar foglalkozni később, itt megtalálja a számításait. Csak ajánlani tudom mind az egyetemet, mind pedig a szakot a fiatalabbaknak.


Jagri_Adam_kicsiJagri Ádám – ÁOK, általános orvos

Azért választottam az SZTE Orvostudományi karát és azért ajánlom mindenkinek, mert kiváló infrastrukturális keretek között tanulhatunk, emellett szakmailag elismert és hiteles oktatók adják át a tudásukat nekünk nap mint nap. A Hallgatói Önkormányzat által szervezett szabadidős programok, mint például a színház, a mozi, illetve egyéb kulturális események a tanulás melletti kikapcsolódásban segítenek. Számos sportlehetőség is van, amit igénybe vehetünk, mint az esti úszási lehetőség, ami kiváló levezetés lehet a tanulás után.

További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *