Nyílt nap a Gyógyszerésztudományi Karon

2018. január 21. 10-12 óra

A Szegedi Tudományegyetem tisztelettel meghívja Önt a Gyógyszerésztudományi Kar nyílt napjára 2018. január 21-én, vasárnap 10 és 12 óra között.


Az SZTE Gyógyszerésztudományi Kara 2018. január 21-én, vasárnap 10 órától rendezi meg nyílt napját. Helyszíne a Gyógyszerésztudományi Kar épületének II. számú tanterme (6720 Szeged, Eötvös u. 6., 1. emelet).


A nyílt nap alkalmával a Kar után érdeklődők részletes információkat kaphatnak a Gyógyszerésztudományi Karon folyó graduális képzésről, a felvételi követelményekről, az oktatás stukturájáról, továbbá a komplex szak- és továbbképzésről, doktori képzésről. A tájékoztató előadás után lehetőség van kérdések feltevésére, közvetlen beszélgetésre oktatókkal és hallgatókkal. A vendégeket fogadja a Gyógyszerésztudományi Kar beiskolázási és közkapcsolati dékánhelyettese.


A nyílt nap második részében a Kar egyes intézeteiben történő látogatás során lehetőség van bepillantást nyerni a Karon folyó oktató és kutató munka részleteibe, megtekinteni a hallgatói és egyes kutató laboratóriumokat.


Az SZTE Gyógyszerésztudományi Kar oktatói és hallgatói szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt!


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták


jiang_xuezhiJiang Xuezhi - GTK: gazdálkodás és menedzsment

Az SZTE a világban és Magyarországon is jó hírű egyetem. Nagyszerű élmény itt tanulni. Az oktatók szakmailag kiválóak, a hallgatótársak kedvesek és nyitottak a külföldi kultúrák felé. A kellemes hangulatú kari rendezvények segítik a beilleszkedést és lehetőséget nyújtanak új barátságok kialakítására.
Toth_Fanni_felveteliTóth Fanni - TTIK, programtervező informatikus

Az SZTE programtervező informatikus szakján igazán minőségi oktatást kapunk. Ami számomra pozitív, hogy tényleg azt kaptam, amire számítottam, amit hirdettek a nyílt napokon is. Ráadásul, ha valaki ügyes a programtervezésben még esélyt is kaphat, hogy a tanszékünkön dolgozzon. Sokan nem is tudják, de duális képzésben is lehet tanulni, ami nagyon sokat segít a gyakorlatias tapasztalatok megszerzésében, és az egyetem után komoly előnyt jelenthet ez a munkaerőpiacon.


További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *