Nyílt nap a Gyógyszerésztudományi Karon

2018. január 21. 10-12 óra

A Szegedi Tudományegyetem tisztelettel meghívja Önt a Gyógyszerésztudományi Kar nyílt napjára 2018. január 21-én, vasárnap 10 és 12 óra között.


Az SZTE Gyógyszerésztudományi Kara 2018. január 21-én, vasárnap 10 órától rendezi meg nyílt napját. Helyszíne a Gyógyszerésztudományi Kar épületének II. számú tanterme (6720 Szeged, Eötvös u. 6., 1. emelet).


A nyílt nap alkalmával a Kar után érdeklődők részletes információkat kaphatnak a Gyógyszerésztudományi Karon folyó graduális képzésről, a felvételi követelményekről, az oktatás stukturájáról, továbbá a komplex szak- és továbbképzésről, doktori képzésről. A tájékoztató előadás után lehetőség van kérdések feltevésére, közvetlen beszélgetésre oktatókkal és hallgatókkal. A vendégeket fogadja a Gyógyszerésztudományi Kar beiskolázási és közkapcsolati dékánhelyettese.


A nyílt nap második részében a Kar egyes intézeteiben történő látogatás során lehetőség van bepillantást nyerni a Karon folyó oktató és kutató munka részleteibe, megtekinteni a hallgatói és egyes kutató laboratóriumokat.


Az SZTE Gyógyszerésztudományi Kar oktatói és hallgatói szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt!


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták


Balogh_LaszloBalog László - ETSZK, gyógytornász

Világ életemben az egészségügy iránt vonzódtam. Talán ezért jelentkeztem először biológia szakra, ami nem vált be. Később gyógymasszőrködéssel foglalkoztam, ott ismertem meg nagyon sok olyan embert, akik az SZTE ETSZK gyógytornász szakára járnak. Megtetszett a tudás, amit ők képviselnek, ezért eldöntöttem, hogy én is ide akarok járni. Azért a Szegedi Tudományegyetemet választottam, mert itt olyan gyakorlatorientált a gyógytornászképzés, mint sehol máshol az országban. A gólyatábor és kari bulik is nagyon jók, összességében mindennel meg vagyok elégedve.
Toth_BalazsTóth Balázs - MK, élelmiszermérnök

Az ismerőseimtől sokat hallottam, hogy nagyon jó egyetem az SZTE, sok lehetőséget ad az intézmény, pezsgő a diákélet, Szeged igazi egyetemváros. Azért választottam a Mérnöki Kart, mert élelmiszer-mérnöki szakra akartam jönni, és szerintem Szeged az az egyetem az országban, ahonnan a legképzettebb mérnökhallgatók kerülnek ki, s biztosan tudnak jó munkát találni. A tantárgyak nagyon nehezek, de a tanárok segítőkészek.További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *