Nyílt nap a Gyógyszerésztudományi Karon

2018. január 21. 10-12 óra

A Szegedi Tudományegyetem tisztelettel meghívja Önt a Gyógyszerésztudományi Kar nyílt napjára 2018. január 21-én, vasárnap 10 és 12 óra között.


Az SZTE Gyógyszerésztudományi Kara 2018. január 21-én, vasárnap 10 órától rendezi meg nyílt napját. Helyszíne a Gyógyszerésztudományi Kar épületének II. számú tanterme (6720 Szeged, Eötvös u. 6., 1. emelet).


A nyílt nap alkalmával a Kar után érdeklődők részletes információkat kaphatnak a Gyógyszerésztudományi Karon folyó graduális képzésről, a felvételi követelményekről, az oktatás stukturájáról, továbbá a komplex szak- és továbbképzésről, doktori képzésről. A tájékoztató előadás után lehetőség van kérdések feltevésére, közvetlen beszélgetésre oktatókkal és hallgatókkal. A vendégeket fogadja a Gyógyszerésztudományi Kar beiskolázási és közkapcsolati dékánhelyettese.


A nyílt nap második részében a Kar egyes intézeteiben történő látogatás során lehetőség van bepillantást nyerni a Karon folyó oktató és kutató munka részleteibe, megtekinteni a hallgatói és egyes kutató laboratóriumokat.


Az SZTE Gyógyszerésztudományi Kar oktatói és hallgatói szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt!

Hírek

 Hírek RSS

DSC_5341

2018. november végén vette át aranydiplomáját a Szegedi Gyógyszerésztudományi Kar Gyógyszertechnológiai és Gyógyszerfelügyeleti Intézetének professor emeritája, dr. Pintyéné dr. Hódi Klára. A Professzor Asszony sikerekben gazdag pályája – kis kitérővel – Karunkon kezdődött és itt teljesedett ki. Vele beszélgettünk az ünnepi alkalomból szakmáról, karrierről, emberségről.