Ajánlat sorszáma:
SZTE/2015/PSZ05177
Ajánlattételi határidő: 2015. június 01 14:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2015. június 05.; 2. részajánlati kör: 2015. június 09.; 3. részajánlati kör: 2015. június 23.
A beszerzés rövid ismertetője:
1. részajánlati kör:
SZTE ÁOK Onkoterápiás Klinika részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „ELITeam interdiszciplináris szimpózium”
- Időpont: 2015. június 05.
- 2015. június 05-én tervezetten 15:45 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 50 fő részére
- Vállalkozónak a kávészünethez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE Szemészeti Klinika Tanterem - 6720 Szeged, Korányi fasor 10-11.
-
Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos), vagy tea (gyümölcsös, fekete) hozzá való cukor/édesítőszer, tejszín, méz, citromkarika; *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 50 %-os gyümölcs tartalmú; szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi cola, narancs); *0,5 l ásványvíz/fő (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek és üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
- Ajánlattevő köteles a kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
2. részajánlati kör:
SZTE Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Alprojekt-záró rendezvény”
- Időpont: 2015. június 09.
- 2015. június 09-én tervezetten 13:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd, valamint 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 35 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE Bölcsészettudományi Kar – Szeged, Egyetem u. 2.
-
Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Szendvicsebéd: *hideg saláták (3 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) bagettből, *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs, tonic, gyömbér). Az ásványvíznek és üdítőknek 0,3 l-es vagy 0,5 l-es kiszerelésűnek kell lenniük üvegpoharas adagolással.
- Ajánlattevő köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
3. részajánlati kör:
SZTE TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0004 azonosító számú pályázat részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0004 azonosító számú pályázat záró rendezvénye”
- Időpontok: 2015. június 23.
- 2015. június 23-án tervezetten 12:40 és 15:50 órától 1-1 alkalommal kávészünet lebonyolítása, valamint tervezetten 14:00 órától 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 60 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünetekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE Rektori Hivatal - 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
-
Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Svédasztalos hideg állófogadás: *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta); *hidegtálak (csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt); *1 adag/fő desszert (pld.: tiramisu és somlói galuska); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: kapros túrós falatkák, csavart mini masnik, apró pogácsa); *gyümölcssaláta friss gyümölcsökből; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozónak biztosítania kell a létszámnak megfelelő számú könyöklőt a rendezvény ideje alatt.
- Ajánlattevő köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a 3 részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2014/PSZ03015 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 6 cégtől bekért árajánlatok alapján.
További információk:
Pályázati forrás:
- 1. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.2.D-15/1/KONV-2015-0024, „(ELITeam) ELI Intézet létrehozása a Szegedi Tudományegyetemen: interdiszciplináris kutatások megalapozása a lézerek és alkalmazásai területén” projekt.
- 2. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0004, „Harmadik generációs összehangolt szolgálttási portfólió és irányítási rendszer kialakítása, valamint stratégiai jellegű optimalizálás megvalósítása közösségi típusú felsőoktatási együttműködés formájában Dél-Kelet Magyarországon” projekt.
- 3. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0004, „Harmadik generációs összehangolt szolgálttási portfólió és irányítási rendszer kialakítása, valamint stratégiai jellegű optimalizálás megvalósítása közösségi típusú felsőoktatási együttműködés formájában Dél-Kelet Magyarországon” projekt.
Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.
Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat
vagy borítékban juttassák el,
vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető
ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes SZTE Létesítménygazdálkodási Igazgatóság, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794
email:
kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu
Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: Stefánia Catering Kft., 6771 Szeged, Makai út 164.
Nyertes ajánlati ár: 32 450,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 56 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 180 000,-Ft+ÁFA