2022. július 1., péntek

Neptun regisztráció


Felhívjuk figyelmét, hogy a Neptun regisztráció megkezdése a felvételi adatok átemelését követően, 2022. január 28-tól lehetséges.


A tanulmányi rendszerben (ETR, Neptun) korábban is szerepelt hallgatóknak nem kell regisztrálniuk, korábbi azonosítójukkal és jelszavukkal beléphetnek a Neptunba.


 • A Szegedi Tudományegyetemen 2017. áprilisától a NEPTUN Egységes Tanulmányi Rendszer működik kiegészítve a CooSpace és Modulo rendszerekkel.


 • A NEPTUN rendszer keretében minden beiratkozott hallgatónak lehetősége nyílik arra, hogy WEB böngésző programot használva az Interneten keresztül megtekintse a Tanulmányi Osztály által róla nyilvántartott személyes és tanulmányi adatait, nyomon kövesse az Egyetemhez kapcsolódó pénzmozgásait, kapcsolatot tartson oktatóival, diáktársaival, vizsgákra jelentkezzen, kurzusokat vegyen fel.

 • Ahhoz, hogy Ön hallgatóként a NEPTUN-hoz kapcsolódhasson, érvényes NEPTUN-os felhasználói azonosítóval (usernévvel) és jelszóval kell rendelkeznie.

  Ugyanez a felhasználói azonosító és jelszó használható a CooSpace és Modulo rendszerek eléréséhez is. Ha ilyennel még nem rendelkezik, a következő lapokon végighaladva regisztrálhatja magát, azaz létrehozhatja saját NEPTUN-os felhasználói azonosítóját és beállíthatja jelszavát:
  - Személyes adatainak megadásával azonosíthatja magát, s ha ezt a rendszer rendben levőnek találja, akkor megadja az Ön NEPTUN-ban használt azonosítókódját, valamint a NEPTUN-os felhasználói azonosítóját.
  (Új hallgatók esetében ez a kettő azonos lesz.)
  - Ezután beállíthatja az illetéktelen hozzáférés ellen védő jelszavát.

A Neptun-regisztráció lépései:


 


További információ és a NEPTUN regisztrációs felület a www.u-szeged.hu/regisztracio oldalon érhető el.


A Neptun/CooSpace/Modulo bemutatása itt olvasható>>>