2024. március 29., péntek

nyito_flashmob

Támogatjuk az egészséged! Sportolj az SZTE-n!

Tudtad, hogy egy kiadós testmozgás után jobban fog az agyad? Pörgesd fel magad és készülj edzés után egy zárthelyi dolgozatra! Hogyan segít eben a Szegedi Tudományegyetem? Elmondjuk!

A Szegedi Tudományegyetemen osztatlan és alapképzésben résztvevők számára kötelezően teljesítendő 2 félévnyi testneveléskurzus, amely 12 alkalmat jelent heti 1 órával számolva. Tudod mi ebben a legjobb? Amellett, hogy rávesz a testmozgásra, akkor is, ha annyira nem vagy oda érte, kipróbálhatsz olyan sportokat, amiket eddig nem mertél, vagy nem voltál biztos benne, hogy neked való.


Az SZTE-n 55 sportágból, közel 150 kurzus közül válogathatsz. Emellett számos ingyenes foglalkozást is látogathatsz, figyeld mindig az SZTE Sportközpont aktuális híreit!


A Szegedi Tudományegyetem Sportközpontján kívül számos hely diákkedvezménnyel is igénybe vehető, például a SZTE EHÖK SE fitneszterem, jégkorcsolyapálya, sportuszoda, Annafürdő, Napfényfürdő Aquapolis, a SZEDEÁK meccsei, a kajak-kenu és az evezős versenyek.


Élsportoló vagy?

Akkor nem árt tudnod a „Jó tanuló, jó sportoló” pályázatról, ami pénzjutalommal díjazza, ha nem csak az agyadat, hanem a testedet is rendszeresen tornáztatod!