nyito_nyelvtanulas

Ingyenes nyelvtanulási lehetőségek az SZTE-n

English, maybe? Imádsz nyelveket tanulni? Rettegsz a nyelvvizsgától? Szeretnéd megalapozni a jövődet? Mindegy milyen indíttatásból tanulnál, vár az Idegennyelvi Kommunikációs Intézet (IKI)!

Milyen nyelveken tanulhatsz?

Az intézet tanárai angol, német, francia, magyar mint idegen nyelv, olasz, orosz, spanyol és latin nyelvre oktatják az egyetem hallgatóit. Az általános nyelvi képzés mellett számos szaknyelvi óra is várja az érdeklődőket, mint az informatikai, jogi, biológiai, gazdasági és sok egyéb.


Mennyi az annyi?

16 egységnyi nyelvóra vehető fel térítésmentesen (8 féléven át heti 2 vagy 4 féléven át heti 4 óra), ezen felül pedig igazán diákbarát áron látogathatják a tanulni vágyók az órákat.


IKI


Nyelvvizsga? Hát, persze!

Az intézet keretein belül a BGE, Corvinus, Goethe, IELTS, ORIGÓ, ÖSD, telc és TOLES nyelvvizsgák tehetők le. Ráadásul az IKI 2008 óta országosan is egyedülálló speciális nyelvtanfolyamokat szervez az Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központtal közösen a nyelvtanulási nehézségekkel küzdő diszlexiás hallgatók számára.


Ez neked kínai? Akkor tanulj kínaiul!

Az SZTE Konfuciusz Intézet tandíjmentes kéthetes kínai nyelvtanfolyamain megismerkedhetsz a kínai kultúrával és a nyelv alapjaival szakképzett oktatók segítségével. Ezután akár meg is próbálhatod letenni az alapfokú kínai nyelvvizsgát, amelyben szintén segít az intézet.


konfuciusz


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Molnar_Eszter_felveteliMolnár Eszter – ZMK, oratórium és dalének

Mesterszakos hallgatóként bátran mondhatom, hogy az SZTE zeneművészeti képzése minden feltételt megad ahhoz, hogy a hallgatókból sikeres művészek váljanak. A karon családias a hangulat, szinte mindenki ismer mindenkit. A tanárok szakmailag támogatnak, segítenek az előrelépésben, fellépési lehetőségekben. A tanulmányokban az egyetemi könyvtár zenei különgyűjteménye is segít.



Monori CsengeMonori Csenge – BTK – néprajz

Azért jelentkeztem Szegedre, mert az SZTE egy nagyon kiemelkedő és jó hírű egyetem. Az oktatás rendkívül színvonalas. Nagyon szeretek ide járni, mert sok rendezvény szól a hallgatóknak, amelyeken igazán jól ki lehet kapcsolódni a tanulás mellett is. Nálunk különösen jó a közösség is, tanulás szempontjából nagyon segítőkész mindenki.




További hallgatói vélemények >>>