3

Gyermeknapi adománygyűjtésben vett részt a kórus

Gyermeknapi adománygyűjtésben vett részt a kórus

2024. május 29.
1 perc

Az SZTE Alma Mater tavaszi adománygyűjtéséhez csatlakozott az egyetem kórusa, mely során hátrányos helyzetű gyermekek számára gyűjtöttek játékokat, édességeket, tisztálkodási szereket.


3
Száz Krisztina karnagy átadja az adományokat a Fatima Ház Alapítvány képviselőjének


A Fatima Ház Alapítvány által felkarolt gyerekek javára hirdetett gyermeknapi adománygyűjtést az SZTE Alma Mater, melyhez a Szegedi Egyetemi Énekkar is örömmel csatlakozott. Játékokat, édességeket, tisztálkodási szereket gyűjtöttek, melyeket az alapítvány ópusztaszeri szervezetének adtak át.

A közel egy évszázados kórus mindig fontosnak tartotta mások támogatását, így az énekkar tagjai is nagy szeretettel, és lendülettel vágtak neki a jótékonysági gyűjtésnek, hogy minél több gyermeknek teljen vidámabban a gyermeknap.


gyereknapi_adomanygyujtes_facebook-bejegyzes


„Nagy öröm volt számomra, hogy hozzájárulhattam egy gyermek napjának szebbé tételéhez. Minden gyereknek joga van ahhoz, hogy gyerek legyen, hogy meg tudja élni gyermekkorát. Ahhoz, hogy ez teljesülni tudjon, van, akinek külső segítségre van szüksége. Nem ez volt az első alkalom, hogy lehetőségem volt támogatni egy jó célt. Bízom benne, hogy a jövőben is lesz rá módom” – mesélte el a Sümegi Bálint kórustag.

1
A galéria a fenti képre kattintva nézhető meg. Fotó: Móró Bianka