Adatvédelmi észrevételek

Tisztelt Látogató!

 

Ezen az oldalon keresztül az SZTE Adatvédelmi Tisztviselője számára tud adatvédelmi észrevételt tenni anonim módon, ugyanis semmilyen személyes adata nem kerül rögzítésre, mivel nem kell megadnia e-mail címét, és az észrevétel megfogalmazásánál nem rögzítjük egyéb személyes adatát (pl. IP címét) sem. Az anonimitás megőrzése érdekében, kérjük, ügyeljen arra, hogy észrevételének megfogalmazásába se említsen semmilyen személyes adatát. Amennyiben ez esetlegesen mégis megtörténne, személyes adatának kezelését az adatvédelmi tisztviselő, észrevételének jellegétől függően, az egyedi adatvédelmi panaszkivizsgálás, vagy az adatvédelmi közérdekű bejelentés szabályainak megfelelően kezeli.

 

Tisztelettel felhívjuk figyelmét, hogy az anonimitási cél okán Ön felé közvetlenül nem tud az adatvédelmi tisztviselő visszajelzést tenni észrevételének kivizsgálása kapcsán. Ezért egyedi adatvédelmi panaszát ne ezen a csatornán keresztül tegye meg.

 

Az anonim adatvédelmi észrevételt az adatvédelmi tisztviselő a közérdekű bejelentésekkel egyenértékű módon kezeli, így az minden esetben, az észrevételben megfogalmazottak alapján kivizsgálásra kerül. Jogos észrevétel esetén annak kapcsán korrekciós javaslat kerül megfogalmazásra az adatvédelmi észrevételben megjelölt szervezeti egység, munkatárs felé. Ezért tisztelettel arra kérjük az észrevétel megfelelő kivizsgálhatósága érdekében, hogy az észrevétele kellő részletezettségű legyen.