Útmutató


Közlemények

A közleményeket az MTMT-ben regisztrálni kell és a teljes tudományos közleményeket (pl. absztraktokat nem) fel kell tölteni az SZTE Publicatio Repozitóriumba az Egyetemi Doktori Szabályzatban foglaltaknak megfelelően.

Útmutatók:

Hallgatói adatlap az ODT oldalán

Előírás, hogy minden hallgatónak legyen adatlapja az Országos Doktori Tanács oldalán. Ha a hallgatónak nincs még adatlapja, akkor kérje a doktori iskola adminisztrátorától ennek létrehozását.
Az adatlapon kutatás és a jelenlegi munkahely egyszerűen kitölthető, a tudománymetriai adatok és közlemények pedig könnyen átemelhetők az MTMT adatbázisából. A válogatott közleményekközé csak bizonyos kritériumoknak megfelelő közleményeket fogad el a rendszer, mást nem fog átemelni.

Mellékletek

A pályázati adatlaphoz nem kell mellékleteket csatolni, az adatok hitelességéről a pályázó nyilatkozik. A bírálóbizottság igazoló dokumentumokat bekérhet.

Bírálás

A pályázatokat a doktori iskolák bizottságai bírálják el a saját szempontrendszerük alapján. Minden doktori iskola adott kerettel rendelkezik, így különböző doktori iskolához tartozó hallgatók nem vetélytársai egymásnak, tudományos teljesítményük nem lesz összevetve. A tudományterületek keretei a 2017-es tavaszi félévben a következők:
Bölcsészettudományok 34
Orvos- és gyógyszerésztudományok 67
Társadalomtudományok 17
Természet- és műszaki tudományok 82