Bezár

Hírarchívum

Emeljük poharunkat az SZTE friss diplomásaira! – felhívás az SZTE idén végző hallgatóinak

Emeljük poharunkat az SZTE friss diplomásaira! – felhívás az SZTE idén végző hallgatóinak

2020. június 09.
1 perc

Virtuális ünneplésre hív az SZTE Alma Mater: az SZTE friss végzetteit kéri fel arra, hogy a közösségi oldalakon tisztelegjenek maguk és egymás előtt egy pezsgőspohár felemelésével.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Számos online akció segíti most a diákokat, akiknek a járványhelyzet miatt rendhagyó körülmények között kell helyt állniuk – az érettségizőket támogató akció után az SZTE Alma Mater most az SZTE friss diplomásainak szeretne kínálni egy igazi közösségi élményt.


„Emeljük a poharunkat az SZTE friss diplomásaira!” – áll a felhívásban, amelyet az SZTE Alma Mater honlapján a virtuális koccintásra létrehozott felületen olvashatunk. A Grad2020 nevű csoportban rögzített bejegyzésben megtalálható minden kari csoport hivatkozása, melyekben a kari vezetők, oktatók fotóira is számítanak.


Mivel a járványhelyzet miatt a diplomázás örömét személyesen nem tudjuk megosztani egymással, a közösségi oldalak jó lehetőséget nyújthatnak közös ünneplésre. A felhívás ezen a linken található.


A feltöltött képekből az SZTE Alma Mater egy online évkönyvet, illetve egy videót is fog készíteni, amit a szervezet felületein (Facebook, Instagram oldalán és YouTube csatornáján) lehet majd elérni. Ezzel örök emléket állítanak a 2020-ban végzett évfolyamoknak, és lehetőséget nyújtanak arra, hogy – még ha csupán virtuálisan is – de megoszthassák egymással és a világgal a diplomaszerzés örömét.


A felhívással kapcsolatos kérdések esetén írj e-mailt az SZTE Alma Maternek: iroda@sztealmamater.hu

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek